SPRITT SPRÅNGANDE GALEN FALLER JAG NU


uppdateringen har väl inte varit helt hundra det senaste, det kan jag inte påstå. för första gången i mitt sexton år och elva månader långa liv har jag mage till att säga att jag har haft annat för mig än att sitta här och mögla. har istället sysselsatt mig med träning, marre, karre, film, plugg, o.c, idol, musik, tja.. listan kan göras lång. i helgen står även finbesök på schemat då världens bästa syster kommer hem, och det gör ju inte saken värre presajs! ESTUPENDO skulle jag vilja säga!

IT'S MEANINGLESS WITHOUT YOU


och där var några sanningens ord sagda. PUSS

THERE'S USUALLY A LOT ON MY MIND

oskar linnros på berns den 27 november. de ljuva orden klingar gött i mun mina vänner.


DEN ENDA PERSONEN SOM TAGIT UPP MIN TANKEKRAFT ÄR DU


knallade ner på stan med finaste helena efter skolan och impulsköpte en vinterjacka. så jävla varm och go! hoppas baskemig på att det blir en brakvinter i år igen så den kommer väl till pass! ikväll blire lugna puckar för min del. är dööödligt trött.

JAG HAR SKRATTAT GOTT ÅT ALLA DUMHETER

plugg med helena. en sväng på stan och några hundra riksdaler fattigare, men ett par skor rikare. lite häng med karin och veronica maggio. lite two and a half men- och idol-tittande. lite kaffedrickande och pannkaksätande. ja, så har väl min torsdag sett ut i korta drag. nu ska jag hoppa in i duschen och pingla till mig lite. ser ut som en påse skit nu rent ut sagt.

THIS ONE IS FOR YOU MY DEAR


en förkylning är på g och det känns i heeela kroppen. huvet hänger inte med och jag vill bara sova. har tyvärr massa grejer att fixa och trixa med men jag orkar verkligen inte. men nu när jag ändå pallrat mig hit till datorn så måste jag passa på att gratulera min bästa vän på hennes födelsedag. du är bäst bruden och jag är så jävla glad över att jag har dig! finns ingen som du min kära! PYSSSS


NU HAR VI NOG FÖRSTÅTT ATT DET SISTA TÅGET GÅTT


YOU'RE THE REASON I KEEP GOING, AND THE REASON I FALL


har jag presajs orienterat för sista gången i mitt liv. life's good! kör ett gympass och lite solning på det nu!

H TO THE ANDSOME

håller tummarna för mer klipp på tuben snart, he he. love

I'M WRAPPED AROUND YOUR FINGERS, I'M DIGGING IN THE DIRT


femman uppe på berget, plugg, regn och åter lite plugg. precis som vilken måndag som helst. tackar gudarna för oskar linnros, timo räisänen, donkeyboy, the kooks och johnossi som står för måndagsmusiken. eller hela veckan-, varje månad-, året runt-musiken skulle man väl också kunna säga. PUSS

I DON'T WANNA DO YOUR DIRTY WORK NO MORE

sitter och skriver ett arbete i svenskan om finska och norska (konstigt nog), har timo i högtalarna och planerar kvällen med brudarna då vi ska boka hotell i ayia napa tills nästa sommar. ayia fucking napa med världens grymmaste brudar. hur sicktsicktsickt bra kommer inte det bli då?! welll, ska hinna göra lite matte och dra till berget med pappa och springa en runda så jag har egentligen inte tid för det här. lateroo, PUSS

THESE WALLS WILL FALL BEFORE WE DO


all in i fredags när vi va på fest i hjo och chillidill med tacos och felm hos lisa ikväll. resulterar i en ganska trött chey här så jag tar med mig laptopen och kryper ner under täcket och kikar o.c. brabrabra, PUSS


ALL THAT GLITTER IS GONE

det är torsdag, men inte vilken sketen torsdag som helst. närå, för ikväll vankas det hip hop med världens bästa karin och det kan inte bli annat än asnice! tackar gudarna för imorgon är det äntligen fredag igen och det kommer också bli asnice, minst sagt! vad skulle man göra utan dom eller?

nej men vet ni vad, det blev lite princesstårta kvar sen igår när vi firade världens bästa mamma. jag är ju inte den som är den så jag tror att jag ska hugga in på en slice och plugga lite innan jag hoppar på hojen ner mot stan och dansen. ha det!

THE EARTH WAS QUAKING, MY MIND WAS ACHING


kilade över till min käre vän karin efter skolan idag där även hannapanna befann sig. det blev lite, men ytterst lite, matteplugg gjort för plommon-ätande, pianoplonkande och snack om allt mellan himmel och jord stod konstigt nog aningen högre upp på listan! en ovanligt bra tisdag. godnatten!

IN SPACE THERE ARE NO FEELINGS

rubriken säger det mesta. jag vill inget annat än att sitta på månen nu om man säger så. känslor kommer och känslor går, det är en sak som är säker. men det är inte lätt, inte någonstans. skulle helst vilja skippa hela den här biten.


THE KOOKS


IT FEELS LIKE DESTROYING SOMETHING BEAUTIFUL

åh, älskade, älskade söndag. idag ska jag inte göra ett piss. eller jo, jag ska nog kolla lite o.c, öka risken för att få hudcancer (pallra mig ner till solariumet och sola lite) och eventuellt ta tummen ur räva och skumma igenom spanska- och engelskaboken. idag är det 49 dagar kvar tills höstlov, 51 kvar tills min födelsedag, 102 tills julafton och 148 tills planet lyfter till thailand. känns bra! gud vilket osammanhängande inlägg men sket jag i det eller. trevlig söndag allesammans!

THERE AIN'T NO REASON THINGS ARE THIS WAY


så dåligt som jag sov inatt har jag bara varit med om en gång tidigare och det var när jag, syrran och mamma övernattade på en flygplats. men på flygplatsen var det varmt och där fanns det inga mygg, men annat var det minsann ute i ett tält i skogen på en luftmadrass som tappade luften. sov max en timma sammanlagt vilket leder till en mkt tröttttt chey idag. däckade direkt efter vi kom hem och sov tills nu. kvällen spenderas hos louise med tjejerna och en bra rulle. KÖSS


JAG FICK EN TANKE ELLER TVÅ, DU FÅR TRO VAD DU VILL


här sitter jag med kristian anttila i högtalarna och är bara så jävla nöjd över dagens insatser. först en löprunda uppe på berget med far min och sedan en powerwalk med karin hemma i hentörp. har baskemig haft eld i räva nu det senaste och jag klagar inte. brabrabra jobbat! imorgon står vildmarksäventyr med sam-tvåorna på schemat which means att jag måste packa nu. ha det!

ERASE AND REWIND CAUSE I'VE BEEN CHANGING MY MIND


pallar inte skriva ännu en text och klaga över hur mycket grejer vi har att göra i skolan, det gör jag bara inte. även fast det är sanningen så kan jag inte låta er läsa sån skit nåt mera. ska istället skriva att jag är skitglad för dansen börjar på torsdag. men nu kommer ett men såklart. just då befinner jag mig ute i vildmarken och tältar med samhäll. fast det kan nog bli trevligt det med, om man för en gångs skull skulle se det från den ljusa sidan!

A MONKEY NEEDS TO DANCE AND SO DO YOU


SING WHATEVER YOU HAVE TO SING


har sovit skitmycket i helgen men ändå går jag runt som en levande död. är så jävla tröttttt. passande att massa läxor och annat jobbigt måste göras när man bara helst vill gå och lägga sig och sova. men förtusan, nu ska jag häva i mig några liter kaffe och se te att jag får nåt gjort. satan vad jag hatar facebook och alla miljoners bloggar som jag bara måste skumma igenom när jag egentligen inte har tid. aaaapa. jag har ingen självdiciplin, det är en sak som är säker. langa hit lite om du har över!

EN FULL MANS ORD ÄR EN NYKTER MANS TANKAR

befinner mig just nu i världens mysigaste stad hos världens mysigaste syster i världens mysigaste studentlya. mamma sätter upp gardiner, elina och pierre är nere på clas ohlson och köper skruvar osv. och här sitter jag. he he he. livet är allt bra ibland.

WHERE'S YOUR HEAD AT

taggar inför kvällens bravader med världens bästa låt! brabrabrabra


WE CAN'T HIDE NO MORE, WE CAN'T RUN AWAY

haha jag älskar videon och jag älskar donkeyboy. bra skit!


THE PAST PRESENTS THE FUTURE


guuu vad tiden går fort eller! har redan gått i tvåan i över en vecka och nu är det helt plötsligt kallt och mörkt ute och det är miljontals äckliga paddor överallt. det är redan september och ja, i guess att hösten är här. deprimerande. well, imorgon äre partydax och på lördag åker jag till uppsala och hälsar på världens bästa syster. ska även hinna med en trip till min mans gamla kvarter, sundbyberg, för lite festligheter. blir nog brabrabra! nu ska jag ut och springa och sen fixa lite grejor som har skjutits åt sidan. PUSSPUSS

RSS 2.0