MAN SKA ALLTID AVSLUTA MED EN TRYCKARE

http://www.youtube.com/watch?v=zAKGMfFq9D4

har visst missat en hel del när jag har varit borta. typ världens gosigaste låt bland annat. repeat, repeat, repeat och åter repeat. jag har blivit frälst.

SITTER OCH PLUSSAR NOLL MED NOLL

åh, jag har varit deppig hela förmiddagen. det är tid nog att jag tar tag i allt plugg jag har missat nu när jag varit borta men tankarna skenar iväg på allt möjligt annat. jag saknar thailand så sjukt mycket, där det största problemet i världen var när man velade över vad man skulle slänga på sig för kläder när man skulle åka in till stan, att välja någon av alla tusen maträtter på menyn eller att tvingas gå i den varma sanden för att komma ner till havet. sverige är så sjukt törrt, jag säger då det. så in i helskötta stressigt hela tiden. urk!

jag hade förövrigt en rolig kväll igår, dansade tills benen värkte men höjdpunkten var nog ändå att se karre på benen igen, pigg och gla! vi från skövde kände oss dock som en utomjordingar, kände max tio pers av 130, men det gjorde detsamma.

PIÑA COLADA BABY


saknade thailand och all piña colada så jag slängde la ihop min egna. sweet!


NOW EVERYBODY PUT YOUR HANDS IN THE AIR SAY YEAH YEAH YEAH

ägnar kvällen åt ännu en 18års fest! me lajk


TONIGHT I'M LOVING YOU


it's friday och den spenderas med några av mina absoluta favorittjejer. har saknat er såå! och jag tycker minsann att lois skulle sluta opp med sina fjanterier i new york and get her ass over her too. nejmen skål då!

TILLBAKA TILL VERKLIGHETENhemma från världens bästa, roligaste och underbaraste resa. har haft två sjukt goa veckor i paradiset. har solat och badat, shoppat loss, ätit gudomlig mat, druckit goda drinkar och festat loss. fick panik när jag steg av planet imorse. -20 grader är inte okej. en temperatursskillnad på 50 grader är inte så vidare värst nice!

OFF TO THAILAND


PERFEKT! det började precis snöa här i sketna skövde. ska bli så gaaaaaaaalet gött att få komma till värmen ett tag. bröllop, födelsedagsfirande och allmänt stek med min man och alla syskon står på schemat! vi hörs förhoppningsvis (will i survive flygresan?!) om 17 dar igen! SO LONG, PUSSSS


TELL ME CAN'T YOU FEEL


två av mina favoriter i somras!


livet är la för underbart! party ikväll, sundbyberg på måndag och thailand på tisdag. fyfan va fett!

PERFEKTION


huuuuuuuuuuuur snygg är inte denna då? DÖR! beställd är den i varje fall och när den kommer ska den ska få sova med mig i min säng, ska den. den får agera både tygkasse och snuttefilt, thihi. PUSS

STEGET NÄRMARE CASHFLOW

gruppaudition på skara sommarland - check

känns bra, gör det! men jaja, jag ska icke bli vidare värst långrandig för nu ska jag plugga som en häst, PUSS


RSS 2.0