YOU'RE GOING UP UP UP UP UUUUUUUP

imorgon is it the D-day fast en tråkig sådan.. Frugan flyttar nämligen tillbaks till örebro för att plugga och jag kommer lipa som en styckad gris. Ikväll blir det "avskedsfest" som toppas med en utgångish och OM muttilainen är taggad. OHJA
 
 

BLACK SKINHEAD

sörran föller 22 och det ska firas med pompa och ståt, blir thaimat ikv osvvvvvvvvv.
 
ska ba byta om hehehe, trasig chey
 
 

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

 
tackarrrrrrr man tackar för morgonmusiken denna möra. nu ska jag och syrran åka till farmor och farfar och äta världens godaste mat. PUSS

ÖVER PLATTORNA PÅ SERGELS TORG

idag har jag och lovisa varit hurtigast i sverige och varit ute och gått i freakin 2,5 h tieeep. sen bäddade jag ner mig i sängen och glodde 90210 med gott samvete. sen blev det en fikish med limpa på kvällskvisten och nu vankas det ännu mer gos med 90210. tackar gudarna (amanda) för den serien <3
 
danke bitte!!

NÄR DET BLIR VARMA SOMMARDAR, KOM IHÅG MIG DÅ

idag har jag varit överallt och ingenstans, sväng hit och dit och träffat allt och alla. sitter minst sagt fint med kvällsmys framför idol med pappa matsan nu, TJINGELING.
 
 

THE MAN WHO GOT AWAY

söndag och bakisdag, men då det bara blev sodastream för mig igår så har jag varit pigg hele dan. har tagit en pw med far, syster och hund på berget och begett mig till gymmet för ett sweaty pass. hade glömt bort hur gött det är att träna, det sa absolut bli en vana inför hösten i gamle gode skövdetown.
 
 

SKA NOG LÄGGA AV

jag tkr det är fett jobbigt att blogga, blev skadad av alla "uppdatera bloggen"-hets kommentarer i australien ;) nu ska jag till ahlgren och ge mig ett hejdundrande försök att klara av att pilla med skaldjur. jag har ju ganska så sugit tålamod nowadays så vi får se om jag går därifrån mätt och beltåen eller ej.

TACK HEJ FUCK DIG

fredag och jag är forever alone med 90210 i knät. gotta love singellivet, ellerrr? imorgon vankas det finbesök ifrån uppsala. två fagra damos vid namn elina och ronja ska komma till skövdetown och stanna i en vecka och det passar ju perf nu när jag icke jobbar. på kvällen står kräfis med mina fina tjejkåmpizar på schemat och OJ vad kuligt. sista kvällen när alla är samlade i guess. fan va vemodigt det kommer kännas när hösten klampar på. uschia mig.
 
 
 
 

DON'T BE SO SHY

i'm uppe med tuppen för idag ska jag dra till lisch och fixa mina klor hos min fina sara! ikväll SKA jag gymma, trots att det är en fredag. för mig är fredag inget speciellt längre, fuck fredagsmys lixx. sånt har ente jag tid till längre.
älsklingsronjan kommer hit i helgen och OM jag ska vara hundvakt! min lelle ronjizzzz <3
 
 
ah syrran kommer ju också givetvis.
 
 

Frugan med stort F

Jag kommer dö skövdedöden när min fagra fru drar tillbaka till plugget i höst. Åh.... Jag lipar redan nu!


KOM HIT OCH RÖR OM

saknar australien så jag dör just idag. sitter helt seriöst och lyssnar på gangnam style och drömmer mig tillbaka till alla svettiga dansgolv med våra slitna converse på fötterna, våra två liter goone i mag- och tarmkanalen och svetten som bara dryper i hört. gangnam style spelades över freakin allt längs östkusten och SURE BACON, den är sönderspelad men den kommer föralltid betyda aussie for moi. älskade dumma aussie. varför ligger du 32 h härifrån?
 
annars har jag lämnat ut lite cv:n här i skövdetown idag, blir ju kvar här minst ett år så jobb är ju ett måste. har även varit ute på världens mysigaste pw med min saknade classmate helena. imorgon vankas storbesök från frugan och gym-debut! har inte tränat ordentligt sen i maj. känns som mina samokilon bara gror. min sambo är för tillfället farsan som ratar lchf lika mkt som jag. svennebananhusmanskost it is <3. no bla bla.
 
 

DET ÄR INTE SYND OM DIG


Han är snygg och han sätter ord på alla mina tankar. 

Allt är för litet för dig,
du är trött på stan
Men det är inge synd om dig,
du är bara van

Tror att alla är för och mot dig,
ska någon annanstans
Men det är inte synd om dig,
ingen bryr sig alls

Parentes runt förlåt
du har någon diagnos
att ta fram varje gång
det blir knas

Men det är inte synd om dig,
det är inte synd om dig
Det är inte synd om dig,
du är bara van

Har hört dig prata om hårda tider,
har sett det ta dig långt
Men det är inge synd om dig,
det är sant om något

Du har byggt ett försvar
fast du glömt emot vad
men du har alla alibin kvar

Men det är inge synd om dig,
det är inge synd om dig
Det är inge synd om dig,
det är bara ditt försvar

Och du blir aldrig förvånad,
aldrig besviken
Du har sparat din kärlek,
klarat dig utan ärr


EN SAK VAR SÄKER, EN SAK VAR SANN

muttilicious kan knappt bärga sig tills den 13e sept azzou. oskiz in my <3 forevvah.
 
Hur dom än försöker ta oss ner på jorden
Hur dom än vill se oss gå med tunga steg

Ska jag göra det, fast ingen verkar tro mig
För den enda vägen uppåt nu är ner 


ALLA FÖRÄNDRAS SOM EN HÄMND

det är en worried soul som sitter här. men det var iallafall en fast punkt med guldklimpar, skratt, sång och hela köret etc.etc. what's next step är ju en bra fråga nu. 
 
my lovely harry <3
 
 
 

Fear no darkness promise child

Gosat med chihuahuas idag! Så söta så jag duuuur..


IMAGINE ALL THE PEOPLE LIVING LIFE IN PEACE

jag vill göra typ en miljard olika grejer nu för tin. vill utnyttja min frihet till att göra nåt heeeelt wacko. först och främst blir det en tatuering inom sinom tid, sen ev. en piercing. se så många fina jag vill göra här och nu! kommer baskemig sluta med en sleeve det här..
 
 

NÄR DET BLIR VARMA SOMMARDAR, KOM IHÅG MIG DÅ

hejhejhejhej  jag väntar på mina kompizar för vi ska grilla i regnet. hihihohohehe jag är så sämst på att blogga. har f.ö. köpt en mac book air idag, de va på tin va?
 

KÄRLEK BLEV DET FAST EFTER GANSKA MÅNGA ÖGONKAST

hemma i skövdetown och är lyckligare än någonsin, har nog aldrig varit så gött att komma hem innan. PUSS MAMMA, PUSS LÅTSASPAPPA OCH PUSS MAMMAS MAT!
 
Ikväll ska jag mysa med mina fina och njuta av FREEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOM några timmar till.
 

JAG ÄR EN VAMPYR, SUGER OCH SPYR

heyyyyyyyyyy jag kanske får komma hem idag! :) sitter i skrivande stund och fixar mina naglar, laddar upp gamla goda australienbilder på fäjjan och lyssnar på världens bästa krunegård. sköj sköj. MVH /MUTTIRUTTI

MICHELANGELO KAN DU SVARA DÅ

jag vill hem. sitter och lyssnar på fronda, arvingarna och björn skifs lixom halleå. för första gången i världshistorian (med handen på hjärtat) vill jag åka hem till skövde. rötna jävla älskade skövde

DET HÄR E SAGAN OM DEN COOLASTE KATTEN I DET LÅNGA LANDET FALUKORV

coola bilder från världens sämsta laptop. dööööööööööööööö
 

SAKNAR JU ER OCKSÅ GIVETVIS

jag vill bara åka hem och krama om er alla. big time, big hug.
 

GOING BACK TO THE CORNER WHERE I FIRST SAW YOU

regn, dunder och brak. humöret = sämst. Ont i huvudet, seg i kroppen och oerhört trött på att vara här nu. Kämpa muttirutt, kämpa..
 
 
saknar mina fina nåt så enormt. ni är bäst <3
 

JAG HOPPAS ATT DITT VIN BLIR TILL VATTEN

 
önskar jag satt i parken vid opera huset och käka äpple. men ist är jag fast inomhus på sjukan och kreverar när som helst.. fast ah det är la inte så pjåkigt det heller egentligen..
 
 
 

Du har tröttnat på staden innan du varit där

Inte så jävla happy up here med röyksopp längre. Jag vill bara hem men ingen lyssnar på mig. Känner mig som en 17årig flicka utan handlingskraft igen.

Genom eld som sagt

 

THE BOTTEN IS NÅDD

gör inte detta till värsta vanan att det kommer 3 inlägg på raken osv, för jag suger på att blogga haha. är bara ledig från jobbet nu och alla mina kära vänner jobbar å grejar så jag har inget att göra! har pillat med världens bästa lista nu på morgonen. here it comes ----> The Man Who Can't Be Moved
 
nu ska jag stalka min nya käraaaaa vän felicia! träffade bruden på rhodos när vi var 10 (?) och hon ska fanimig med mig till asien 2015. SÅ JÄVLA FETT!!! också 93a och fett snygg! haha hennes blogg hittar ni hääääääär ----> http://fessy.blogg.se/
 
galningen herself gillar tydligen vården till skillnad från mig hahah :D PUSS

NÅT SÄGER MIG ATT DU BLIR BORTA FÖR EN LÅNG LÅNG TID

Vad är då skillnaden mellan temperament och personlighet?

 

Den vanligaste uppfattningen är att man ärver ett slags grundtemperament – medan personligheten utvecklas i samspel med omgivningen via psykologiska och sociala förklaringsmodeller. Forskaren Allport definierar personligheten som "det en person verkligen är", medan temperamentet är den konstitutionella-genetiska bakgrunden; "råmaterialet" eller "den inre väderleken" ur vilken personligheten, beroende på stressorer och livshändelser, utvecklas.

 

 
bor hos farsan nu framöver. nära till skövde CITYYYYYYYYYY som jag bara älskar. älskade lilla commerce. haha detta va den enda han hade på datorn farsgubben! FINT VA???? bästa studentdagen <3
 

 


THE MAN WHO CAN'T BE MOVED

assåå.. typ 98 procent av er om läser detta bor ju såklart i skövde. och det pallar inte jag. för jag vill att ni 98 procent ska följa med mig till någon annan stad lååååååååååååååååångt härifrån. spyr på stan asså. ärligt talat!
 
FAN att sjukgymnast inte kändes helt hundra för mig för annars hade jag bannemig bott kvar där livet ut.for real! bästa staden på alla sätt och vis. studentlivet ÄGER! men nu kvittar det, allt kvittar. bara jag kommer härifrån! Det är prio ett haha. assååååå............. 
 
 
åh ekonomisalen på västerhöjd............ evigt saknad! 

RSS 2.0