HOOKED ON YOUR LOVE LIKE A POWERFUL DRUG

 
jag kan inte sova, kanske för att jag sov för länge igårnatt, kanske för att jag är hungrig men antagligen för att jag har druckit alldeless för mycket cola ikväll. var trots allt en sväng på matfestivalen efter att jag hade slutat. var där i cirka 45 min innan jag avrundade kvällen med en kvällspromenad med elina och emma! said goodbye to my dear friend empet, imorgon flyttar hon med!! känner mig som värsta hönsmamman som låter mina små kyckligar ge sig iväg haha. sad but true!
 
har precis kollat på en blödig jäkla kärleksrulle, och insåg att kärlek är det bästa som finns. som att jag inte hade insett det innan då eller, haha. nämen att vara kär är väl ändå den bästa känslan? svar jaaaaaaa. PUNKT

CAN'T GO HOME ALONE AGAIN, NEEDS SOMEONE TO NUMB THE PAIN

sitter här och hinkar tekopp efter tekopp. har slutat dricka kaffe för jag tänker på mina tänder och för att nån jävel sa att man förkortar sitt liv om man dricker't! haha men är ärligt talat lite trött på smaken också. mycket roligare med te, finns ju en miljard olika sorter. nog om det!
 
det är ju världsberömda matfestivalen i helgen och jag bojkottar det hela fullständigt. har till och med tagit ett extra pass i city på lördag, frivilligt. men tjaaaae helt skippar jag det väl inte, ska ner och ta mig en bit mat med lisa på lördag men annars står bara wörk på schemat. men jag klagar ej, ska bli kul att se hur många cheese vi kränger på lördagsnatten!
 
nu ska jag kura ner mig i sängen och slå på nån serie eller nåt. hade varit mysigt med sällskap men så lyxigt kan man inte ha det varje kväll. om det ändå vore så väl..
 

YOU'RE GONE AND I GOT TO STAY HIGH

jag må vara galen men detta ska bli min nya frippa!! så trött på mitt gamla vanliga TRÅKIGA brunsvarta. det är förändringarnas tid på ingång!!
 
nu ska jag ta mig nåt att käka och sen bär det av till mitt andra hem, mackedonken. på onsdag nästa vecka ska bästa malin utbilda mig i kassan så efter det ska jag börja där for real! ska bli gött att inte bara vara på samma ställe hela tiden, utan variera lite. det kommer nog få dagarna att gå lite fortare!! skäms verkligen inte över att jobba på mcdonalds, i'm proud mama! det är verkligen världens bästa jobb och jag har så sjukt kul på jobbet! visst kan man ha en dålig dag då och då, men det är sällan jag klagar över mitt jobb. amen to that!

THIS AIN'T LOVE, IT'S CLEAR TO SEE

klapp på axeln för att jag har varit vaken i 3 timmar redan, brukar ju vakna vid den här tiden! har iallafall varit på stan precis och köpt en görfin grå kappa till hösten. en present till min kära syster som fyller år imorgon fick också följa med hem. tjingeling
 
 

YOU'RE MY DOWNFALL

jag sitter här och letar och letar och letar lägenheter så att ögonen nästan börja blöda! herregud, hur svårt kan det va?! ska ringa till aaaaaaaaalla fastighetsägare jag känner till i hela stada imorgon. och därmed BASTA!
annars då? jo har jobbat ett par timmar nu på kvällskvisten och ska snart höppa i sängs! imorgon är jag ledig men har lite gejer att fixa och trixa med och sen på kvällen ska jag och empet hitta på nåt sköj!
 
 
 

ALL THE THINGS YOU SAID THEY ARE STUCK INSIDE MY HEAD

haha gud vilken dag detta har varit. har bara sovit och sovit och sovit, så inga knop har blivit gjorda förutom 4 h jobb nu på kvällen. men jobbet rullar fint, kul att träffa alla gosiga kollegor igen som droppar in nu efter semestern! men imorgon är jag ledig och då kommer det finfrämmat till skövdetown. me gusto!
 
måste ta mig i kragen och börja SERIÖST med träningen snart.. blir bara lite ströträning här och där, en löprunda hit och en pw dit. jag har ett gymkort som bara slukar pengar så varför inte utnyttja det? skärpning matilda! men jag är inte in the right mood. äsh de kommer, det kommer! när hösten kommer, så kommer även alla mina favvis-pass till gymmet! MRL, bodypump, afro och spinning etc. etc. ska boka en solsemester till vintern så jag har nåt mål att sträva efter!! winterbeach 14
 

WHEN I AM WITH YOU THERE'S NO PLACE I RATHER BE

 

STAY WITH ME

sitter här och klagar över att jag är för mätt. asså skämmes, man kan fan klaga över precis allting. har iallafall varit på thaihouse med syrran och ätit för en hel vecka typ. men gott var det!! lite systertid innan hon också drar tillbaka till uppsala....... mår seriöst piss, alla bara försvinner! be strong girl, när jag är ledig får jag åka till göteborg, örebro, borås, jönköping eller uppsala haha. jag och sj kommer bli så bundis.
 
 
 

THIS IS NOT A GOOD BYE

kom precis hem från en tretimmars fika med louise på pims. detta var sista gången jag träffade henne innan hon flyttar tillbaka till örebro... sommaren är underbar när alla nära och kära är samlade men den är alldeless för kort. well well, lite skönt med höst och rutiner igen. fast njaaa. eller jo. eller jag vet inte. är lite kluven där!
 
nu ska jag hoppa i sängs och mata några pll-avsnitt. har inte riktigt kommit ikapp efter vår eurotrip än!
 
 

WHY YOU GOTTA BE SO RUDE?

godmorgon säger jag sisådär vid fyrasnåret. har inte vaknat till liv än! men shit pommes vilken gårdag, det var så sjukt kul! började med några glas hos min moster och sen åkte jag vidare till trängen där mina fina kollegor satt och smuttade på vin så tjaaa jag gjorde detsamma!! asrolig förfest och utgång på husarn. lagom mkt folk ute igår faktiskt, muyy bieeen! idag är det ju mindre kul som vanligt, men behöver nog inte dra nån längre harang om hur jag mår för alla har väl suttit i samma båt nån gång!
 
 

THIS IS THE PART OF ME THAT YOU'RE NEVER GONNA TAKE AWAY FROM ME

kom hem från nattjobb precis och är pigg som en lärka! haha har vänt på dygnet totalt verkligen. men nu är jag ledig i hela tre dagar så nu ska jag väl kunna dra tillbaka mitt inre ur igen!!
 
men ÅH! det är så sjukt jobbigt att tassa runt på tå för att inte väcka mina föräldrar på natten när jag kommer hem från jobbet/krogen och det är så sjukt jobbigt att dom är så jävla högljudda på förmiddagen när jag vill sova. haha tycker så extremt synd om mig själv för att jag inte får tag på nån egen lya!! står. inte. ut. längre. nu är det ju extra svårt att hitta nåt i och med att alla studenter ska hitta tak över huvud också, suuuuuuuck! men har lite folk som har slängt ut lite krokar här och där så det kaaaanske kan bli nåt framåt hösten nu ändå. den som lever får se! pussssssssss

JAG KOMMER KRIGA FÖR DIN SKULL OCH FINNAS DÄR FÖR DIG

hola bonitas!! denna dagen har gått så sjukt fort. vaknade halv ett och någon timma senare kikade frugan in på några koppar kaffe. vi åkte till elins esplanad och brände pengar i eftermiddags och nu sitter jag här och bara väntar på att börja jobba i princip. vi ska käka grillat här hemma snart, det kommer nog sitta fint i kistan för jag har bara hunnit äta frukost so far idag haha.
 
jag är ledig varannan helg och denna är en sådan, så imorgon blir det utgång med några kära norrmalmare! nämen nu avrundar jag.
 
oh ah oae vi är norrmalmare!
 

04:42

haha cepigaste tiden på dygnet att blogga på kan man ju tycka, men jag kan verkligen inte sova. det är alltid omöjligt att varva ner efter ett nattpass på donkis. asbra pass idag för övrigt, stod både i köket, i kassan och i driven. gogogooooo! hamen hamen, om några timmar ska jag träffa louise så det kanske är dags att dejta kudden!
 
 
 

GIVE ME JUST ONE NIGHT

började dagen med en go frulle med fint sällskap följt av 7,5 km på berget med emma! har nääääästan kommit igång med träningen igen. eller ja, har tränat tre dagar i rad haha, men det kanske håller i sig! nu ska jag ta en nap för ikväll vankas det jobb till 02.15! brukar ladda upp med celsius när jag jobbar natt men har blivit vettskrämd efter i lördags då jag hinka i mig hela två st, slutade med extrem hjärtklappning så jag trodde seriöst att jag skulle få hjärtinfarkt, så jag skippar nog idag ;) haha, haaaa det!!
 
goa å glada i berlin!
 

I WILL FOLLOW YOU

hola hola! har blivit lite bloggsugen igen konstigt nog.. det var ju trevligt att så många faktiskt har kikat in här igen efter alla dessa månader!
 
well well, dagens aktiviteter är inga konstigheter! gym med ahlgren på förmiddagen och jobb nu i eftermiddag. jag trivs verkligen asbra på donken, men jag är lite småtrött på skövde råå som vanligt. sitter och letar lägenheter, men det är ju nästintill omöjligt att hitta nån vettig lya. dom som jag faktiskt kan tänka mig har ju så sen inflyttning som i december vilket känns lite väl långt fram i tiden, med tanke på att jag kanske ska söka jobb på mcdonalds i någon annan stad till vintern/våren. haha nä jag vet verkligen inte vad som sker, hinner nog ändra mig en eller två gånger fram tills dess! men nästa höst blir det som sagt plugg!!
 
 

SUMMERTIME SADNESS

tjäna tjäna, känner att jag underhåller'n bra denna blögga! men tänkte mest kika in och säga att jag lever och mår bra. har haft en toppensommar, men än är den inte slut! mår som en gud och min plånbok är fet för det är glaaassigt, glass glassigt. eller inte, var ju på grymmaste luffen med emma i juli och vi levde lite över budget om en säger så! men det var väldans värt det!
 
har varit ledig idag och tagit tag i massa måsten och ärenden och allt vad man än kan tänka sig. skulle upp till berget med far för att springa i eftermiddags men just när vi satt oss i bilen öppnade ju himlen sig såklart så vi åkte la sisådär 50 m innan vi vände igen. hejja hejja!
 
har lite småångest inför hösten. louise, emma och amanda försvinner från vår kära hemstad så det kommer bli lite tomt. men nu är det fanimig hugget i sten att jag ska ta upp studierna igen nästa höst. dock ska jag byta ut sjukgymnast mot socionom var tanken! hamen hamen, nu har jag sagt det jag sölle ha sagt! tooodels toodels
 
 

RSS 2.0