GIVE ME A PARACHUTE AND TAKE ME TO THE SKY

bild från gårdagens mys med malin och sabine!
 
haft en mycket bra dag! tog mig en lååång sovmorgon imorses och sen stack jag iväg och jobbade ett par timmar. sen åkte jag direkt till gymmet där grymmaste julia höll pass. verkligen ett energiknippe den där bruden, imponerande verkligen!
 
imorgon ska jag jobba igen och sen på kvällen tar jag tåget till götet. är ledig ons och tors så blir nog kvar där ett par dagar! myselimys. ähmen nu ska jag göra mig en kopp te och invänta ph!

THESE ARE THE DAYS WE WON'T REGRET

hej hopp! söndag men ingen ångest, skönt! helgen har varit mycket bra. igår firade vi oskars syster som fyllde 22, var efter det iväg och köpte en soffa på mio och på kvällen var jag en sväng på en förfest med fina tjejer. haha roligaste förfesten på länge. men jag skippade iaf utgång och tog istället en cykeltur med oskar mitt i lördagsnatten haha. vilket äventyr va! var lite vingligt men hem kom vi i vilket fall!
 
ska strax iväg till malin och hänga med mina fina jobbarkompisar. dom som gör att det är asroligt att åka till jobbet ni vet. bästa!!
 
 

IT'S ALL ABOUT THE BASS

 
funderar på att fylla i min tatuering och skugga den lite. den är ju så simpel nu, endast enkla streck. men frågan är ju om det blir snyggt på min lilla, den är ju inte större än en femkrona, om ens det! är sugen på en tredje tatuering ocksååååå.. hmmm, lite sugen på denna!


EVERY INCH OF YOU IS PERFECT FROM THE BOTTOM TO THE TOP

tjenixen! ledig måndag sitter väldigt fint, speciellt i morses när jag kunde sova uuuuut. vaknade runt tolv och har uträttat lite ärenden sen dess. sortering av gamla ägodelar fortsätter, äger så sjukt mkt skitgrejer som har åkt rakt ner i sopinkastet! ikväll vankas det träning, är faktiskt väldigt peppad för en gångs skull haha. träningsvärken kommer nog komma imorgon till följd av det men det är ju rätt gött ändå! haaaaaaaade
 
donkenhäng i helgen! en glad nyhet är att vi ska börja ha öppet dygnet runt från och med imorgon! KUL
 

HIGH ALL THE TIME TO KEEP YOU OFF MY MIND

hej och hå. har knegat hela dagen och direkt när jag kom hem stack jag ut på en pw. så gött! ingen vila efter det dock, har nu gått igenom hela min garderob och sorterat ut två hela pappkassar med gamla klär som jag ente vill ha längre. tänker att det är väl bra onödigt att släpa med det brötet till min nya lägenhet! NU pustar jag ut, lyssnar på one direction och dricker te såhär en höstkväll i oktober. ganska najs ändå.
 

RSS 2.0