INTO YOU

Hade världens mysigaste gårdag! Jag, Lisa och Karin satte oss på pinchos på kvällskvisten för en myskväll med räkfrossa! Vi moffade i oss en hel drös räkor och sköljde ner med gottigott vin! Efter ett tag strålade vi samman med Julia och Ewelina vilket var askul det med!
 
Idag blir det piano piano piano. Får se vad kvällen har att erbjuda men nu ska jag i vilket fall som helst bädda ner mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av PLL. Bästa serien, I LOVE IT!
 
 

LIKE A RIVER FLOWS

Jag har förtärt en koffeintablett och fyra koppar kaffe för mycket idag känner jag... Helt klarvaken ligger jag nu och undrar om jag kommer somna detta året eller nästa. Måste ha något slags ljud i öronen för att jag ska somna, antingen musik, podd eller avslappningsvideos på youtube Har jätteproblem med att somna annars, men just nu fungerar inte ens det. Ligger och tänker på livet in i minsta detalj, de ba snurrar. Jag är så spänd inför en del saker som förevigt kommer förändra mitt liv, tillexempel antagningsbeskedet inför höstens studier.. Om en vecka vet jag om jag kommer flytta norrut eller söderut, hoppas på det förstnämnda :)

Haft iaf en görmysig dag med fint sällskap från morgon till kväll. Kickstartade dagen med en långpromenad med bästa gärisen Emmie och Sabine och det satte ribban på denna tisdag i juli! Regnet har öst ner men har varit gla ändå. Jag har ingen sola sola sola sooooola-hets iår, fick verkligen min D-vitamin i Asien så det räcker och blir över. Många i min närhet vill fly fältet på en charter till typ Mallis, medan jag är supernöjd över att få tillbringa en sommar i Sverige. Oavsett väder. Tack o hej!!


BREAK FREE

Har haft en mycket (med betoning på MYCKET) känslosam dag. Up's and down's så det står härliga till ;) Jag kan väl inte säga att jag varit ett vrak direkt, men har haft så mycket tankar i huvudet så jag orkade inte med mig själv till slut, haha.. Det är så himla mycket just nu, en nära relation inom familjen har vanvårdats och skavt i mig ett bra jävla tag. Blir så ledsen när jag tänker på att en närstående kan svika en så, då är det bara att bryta! Och det är det jag har gjort nu - satt ner foten rejält och det är rätt skönt i allt det sorgliga.
 
Men jag var ute på en promenad på 2,5 h tidigare idag och då kom jag och tänka på så mycket annat jag har att vara glad och tacksam över här i livet. Gick och log för mig själv, och nästan flög fram. Jag menar.. för en vecka sedan hade jag skena och hade knappt gått längre än 1 km på sin höjd, men nu gick jag genom halva Skövde och tillbaka. Kontraster mina vänner, kontraster.
 
Hur som haver, imorgon väntar en myyycket rolig dag! Ska iväg med Veronica till Borås och besöka Nelly Outlet! Sååå kul, älskar att verran kom med den idén! Jag är så taggad! På kvällen vankas utgång och det är jag givetvis också taggad på! 
 
 

RSS 2.0