THE BEST OF THE BEST

Denna fina ska idag uppvaktas! Klok som en bok och så högt älskad att det gör ont i hjärtat emellanåt. Finaste mamma, vad skulle jag gjort utan dig?! Bilden är från 2010, gulle oss :)

I NEED ONE DANCE

Nämen dra på trissor, nu dyker det upp ytterligare ett inlägg! Hipp hipp hurraaaay
 
Jag vaknade 12.30 idag utan morfin i kroppen (?!). Fick en chock när jag kollade på klockan, men behövde väl antagligen den sömnen kanske... Mitt rum hos mamma ligger precis bredvid köket så det är ett under att jag inte vaknade när de stökade runt och gjorde frukost och grejer! 
 
Jag har redan kört två pass sjukgymnastik efter frullerullen och väntar nu mest på att klockan ska gå. Ikväll ska jag och Elina ha myyyyskväll hos henne. Pimpla vin varvat med pizza å snacks, om jag får bestämma ;) Jag ringde mamma 14.49 och bad henne att köpa en flarra barefoot då hon ändå var i stan. Hon stod i ett omklädningsrum men söt som hon är antog hon uppdraget ändå, bäääästa mami! 
 
Här är jag och en annan Elina Andersson, men det är ente hon jag ska träffa ikväll.

ALLT JAG BEHÖVER NU ÄR ATT HITTA EN ANNAN DU

Men heeeej!
 
Här ligger jag i sängen med min mya macbook pro och bara fick ett infall att kika in här och skriva lite! Haha, förväntar mig absolut inte att någon ska läsa detta men ändå! Annars då? Jovars, mycket har hänt sen sist. Men jag har såå mycket kul att se fram emot! Jag ska ha en ledig sommar i år då jag för två veckor sedan gjorde en väldigt omfattande operation av mitt knä, och nu pga detta behöver ha fullt fokus på rehab osv. Sen hade det ju aldrig gått att jobba på någon vettigt ställe med denna invaliditet haha! Ska bli så skönt att vara ledig i flera månader, har jobbat varenda sommar sen jag var 14 år så jag känner att jag är värd lite ledighet! 
 
Och vilken sommar sen!! Har mycket planerat redan nu. Ska umgås så mycket som möjligt med mina fina vänner!! Som jag saknat dem!! Sen toppar vi det hela med att flyttlasset går till Örebro i höst! Plugg på socionomprogrammet står på agendan och jag har redan nu hittat ett område jag bara mååååste bo i! Hoppashoppashoppas!!
 
Kanske bloggar igen när jag ser ut sånhär... Who knows??
 
 

RSS 2.0