BABY I LIKE YOUR STYLE

Alltså jag brukar sällan kolla på fotboll men nu är det ju EM och då är det baskemig obligatoriskt! Det var rätt så intressant under dagens match mot Irland faktikst, men satt mest och dreglade över Erik Johansson..... Alltså så sjukt snygg?! Hur kan detta ha undgått mig? ;) 
 
De senaste dagarna har bestått av mys och fest med finaste brudarna. I torsdags kom frugan till Skövde igen så vi tog en fika på rådis tsm med Liso, och efter det åkte jag och Louise till boulogner med varsin plocksallad och lättöl haha. Så mys! I fredags träffade jag Emmie och Sabine, och även då blev det rådhus-häng - bästa stället punkt. På kvällen drog jag en spontanare med Julia till Skara. Vi hamnade på Stadt och hade så galet kul att vi bangade bussen hem 01.15 och ramlade hem vid 04.30 istället haha.. 
 
Sov ut en aning i lördags innan det vankades häng med Empet följt av förfest med ett gäng brudar hemma hos Elina - också bästa stället punkt. Vi hamnade på Plateaux, så kul med många bekanta ansikten!! Igår vankades det tjejlunch med mamma, Louise och hennes kära mor i Skultorp, MYS! Och sen hamnar vi ju här, måndag 13 juni och denna dagen har spenderats med min fina barndomsvän Karin. Vi åkte upp till Simsjön, bredde ut en filt och käkade pastasallad i solen. Har alltid så mycket att prata om med den donnan, bästa norsken <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0