TAKE THESE WORDS HOME AND THINK THEM THROUGH

äsh, går på lov lite halvt redan nu. gjorde de sista proven innan lovet idag och det gick allt annat än bra på båda två faktiskt. har inget att plugga nu så ska nog ta och kika lite gossip. om en stund kommer karin och det ska bli wunderbares att träffa denne täva igen. trots att vi går på samma skola så var det evigheter sedan vi sågs sist. kan ju ha och göra med att hon går på natur (går inte att komma längre bort ifrån samhäll än så) och enbart hänger i naturrutan på rasterna. huuur nördigt?! PUSSS


YOU CAN SEE MY HEART BEATING, YOU CAN SEE IT TROUGH MY CHEST

bra dag som sagt


I WANNA BE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY OH LOVE!

idag är det en hemla bra dag! kom presajs i underfund med att oskar linnros kmr till peace and love nästa år, jag kan med gott samvete bocka av samhällsprovet på att-göra-listan, har bokat biljetter till premiären av saw 3D på fredag (!), jag har spelat robot unicorn attack, det är redan 22 medlemmar i andreas weise-gruppen och snart får jag pengar och vi får höstlov. life's gooooood

OUT OF MY MIND

tegan and sara - walking with a ghost


no matter which way you go
no matter which way you stay
you're out of my mind, out of my mind
out of my mind, out of my mind

I was walking with a ghost
I said please, please don't insist
I was walking with a ghost
I said please, please don't insist

WOULDN'T IT BE THE PERFECT CRIME IF I STOLE YOUR HEART AND YOU STOLE MINE?

jag ska ta spruta mot hepatit A och B ikväll och jag vill inte. jag hatar sprutor och allt annat som också sticks för den delen. obekväma tröjor, getingar och sånadär sticksiga filtar bara farmor har ni vet. jag funderar baskemig på att åka till det där himla thailandet med risk för att bli dödssjuk, för jag svimmar bokstavligen talat när jag får syn på den där sylvassa, ENORMA, sprutspetsen. och när det går hål på huden och den där obeskrivligt obehagliga känslan går igenom hela kroppen har jag hjärtat i halsgropen. den smärtan man får utstå med i dagarna efteråt är inte det bekvämaste heller. usch, jag får tuppaskinn bara jag tänker tanken. jag ska nog springa ut i skogen och klättra upp i ett träd så att mamma inte hittar mig, presajs som karin gjorde när hon var liten för att slippa spela tvärflöjt på onsdagseftermiddagarna.

BUGAR OCH BOCKAR


fan vilken ångestfylld dag. jag hade offrat min högra arm bara jag kunde spola fram tiden en vecka och gå på lov nu. menmen.. fysjuttsingen vad kul jag hade igår på tal om inget! fick många skratt ihop med görskönt folk och det var helt klart en av de bästa kvällarna på länge. nu ska jag samla mina batterier inför ännu en vecka med sisådär lagom mycket att göra i skolan. tre prov, en recension och en redovisning står nämligen på schemat. det blir ju en lätt match. verkligen.

SOMETHING THAT NEVER FADES AWAY

lördagar i mitt hjärta för bövelen

SHE COLLAPSED WITH A FLAG IN HER HAND, A FLAG WHITE AS SNOW


idag är det torsdag. det har snöat, jag har tränat med karin, tatt mig en tjugominutare i solen och pussat på min man. nu mår man, gör man. imorgon är det fredag och snart är det helg igen. skägg!

JAG TYCKER OM DIG

 

jag låter bilden säga sitt. PUSS&GODNATT


VI TAR OSS UPP EN VACKER DAG, DU OCH JAG


ush, jag har verkligen inget liv. jag säger då det. jag går till skolan, kommer hem från skolan, sätter mig med skolböckerna och där sitter jag vid mitt skrivbord och sliter som ett djur med spotify som min enda vän tills jag går och lägger mig. och så håller det på, om och om igen, dag ut och dag in. så har iaf de senaste skoldagarna sett ut och mönstret ser inte ut att brytas än på ett tag. fan vad deprimerande. som tur är så är det snart höstlov vilket ska bli så in i helskotta görskönt att jag blir helt varm i kroppen och ler bara av tanken. jag får börja träna snart också när min himla pencillinkur tar slut, vilket ska bli minst lika skönt. fan vilket tråkigt och ointressant inlägg men fan vad det är synd om mig. det är inte lätt när det är svårt, det är svårt när det inte är lätt. hur man än vrider och vänder på det så är det inte lätt.

RIVER EN VACKER DRÖM


hissar håkan hellströms nya och dissar det helvetiska skitväder som det ser ut att vara där ute idag. jag vill ha sovmorgon dagen ut!

SEGERTECKNET FÖR ER


är fortfarande dödligt trött efter en kult och spontan helg i göteborg med lisa, lovisa och johanna. fick nattligt besök igår av min favorit och idag har jag sovmorgon till 11.40. det är typ väldigt mycket höst nu också som man ser på bilden här ovan som jag har knäppt. den välkommnar jag iaf med öppna armar eftersom det betyder att jag fyller år snart. fän va naize

MED DIG BLIR JAG MINDRE, SOM GUBBEN I LÅDAN

stressss, massa tankar som flänger hit och dit och f-a-n vad det sitter fint med helg nu snart. tackar jesus i himmelen för att det är fredag imorgon, dock midre gött med ett fett jävla naturprov näst sista lektionen när koncentrationen är nere på noll. det är inte mitt starkaste ämne heller om man säger så! varför undervisar man i naturkunskap på samhäll? det en bra fråga som tåls att suga på. blä, usch, urk

SÄG MIG ATT VI HAR NÅGON ÖVERRASKNING KVAR


sunes jul och naturkunskap b blir mina vänner idag. lite halstabletter och några koppar te slinker nog också ner. och lite linnros lär nog spelas utöver det. jättekult!

KÄRLEK BLEV DET FAST GANSKA MÅNGA ÖGONKAST

spenderade förmiddagen på sjukan och nu knaprar jag pencillin mot halsfluss och jag har ju mått bättre om man säger så. he he, det är lätt att vara efterklok mina vänner.

har haft en trevlig helg trots allt. fredagen spenderades som sagt med marre. måste medge att världens godaste pizza från hentorps slank ner, trots att jag lovat mig själv att dra ner på alla onyttigheter. wellwell, sånt som händer!  det blev lite idol- och filmkikande också och tja, helt klart en görmysig kväll om jag får säga det själv. i lördags låg och och sov i min mjuka säng med nytt fluffigt täcke i princip hela dagen. på kvällen haffade jag upp mina kära vänner och vi begav oss till louise. och ja, det blev en trevlig kväll det med!

YOUR EYES MAKES THE STARS LOOKS LIKE THEY'RE NOT SHINING

har presajs lagt en helvetes dödarvecka bakom mig med massa inlämningar och prov. tackar gudarna för en efterlängtad helg, den sitter galet fint i kistan nu! ikväll ska jag gosa ner mig i min älsklingsfamn och det är också himla efterlängtat. jag är heeeelt slut, i både kropp och knopp. har så sjukt ont i halsen så jag blir snart galen. ska nog gå och göra mig en kopp te och knapra lite mucoangin och invänta min favoritkille. PUSS

JAG TOG EN KULA FÖR DIG OCH FICK EN SMULA TILLBAKS

när jag vaknade spöregnade det och första lektionen bestod av spanska så dagen kunde alltså inte börjat sämre. dagen fortsatte i samma spår (förutom att det bjöds på pannkakor till lunch) men matteprovet var fan droppen. matte c, vilket skämt. det var nog det genom tiderna svåraste provet jag någonsin har gjort. jag fattade nada och håller baskemig tummarna för g. tur att min bästis, historiaboken, väntade på mig när jag kom hem. en sådan sann och trogen vän, vad vore jag utan dig?


12 AUGUSTI 2010


kom precis underfund med att detta må vara det bästa fotografiet jag knäppt i hela mitt liv. skulle döda för att få vara med om denna sensommarkvällen i augusti igen. så galet bäst. sjukt galet jävla bäst.

ANDREAS WIJK - AMBITIONS

jesus på cykel.. kolla vad jag hittade! andreas wijk & ambitions, vilken grym kombination! snubben är rent ut sagt genialisk! han kan nästan göra lite historiaplugg roligt och det är det inte alla som kan om man säger så.


KOM HÄLL MER SALT I MINA SÅR


hela eftermiddagen och kvällen har jag försökt förstå mig på lite simpel matematik och historia men min hjärna har verkligen inte velat samarbeta. jag har haft tusen tankar som snurrat runt i skallen på mig och det finns helt enkelt inte plats med mer nu. skulle behövt en fet jävla käftsmäll för så lättirriterad och galet jävla frustrerad jag har gått runt och varit idag är baskemig inte okej. men det är svårt att alltid vara på topp, det vet vi alla. äsh, ska nog gå och lägga mig och sova bort mitt dåliga humör nu. natten fokes!

HAR SPRUNGIT ENDA SEN BARNSBEN FRÅN ALLT JAG EGENTLIGEN VAR

det är söndag och allt vad det nu innebär, ni fattar nog. trots det ska jag kämpa mig upp ur sängen och hasa mig fram hela två meter för att slå mig ner framför skrivbordet och skumma igenom alla läxor och annat trams för den kommande veckan. jag orkar inte, jag vill inte, no tengo ganas helt enkelt. men jag måste. livet är inte lätt.. det säger jag bara

SÅ DANSAR VI TILL DANSMUSIK IGEN

drog med mig marre hem igår och det blev en lugn fredagskväll med idol, käk osvvv. idag åkte jag och elina in till stan och mötte upp pappa&lotta för en lunch på orient palace. det satt galet fint i magen det. drog sedan ett varv runt i några affärer och både jag och syrran hittade ett och annat. ikväll blir det festligheter i hemmatrakterna, hoppas på en kick ass kväll! PUSS


RSS 2.0